به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از شبکه العالم، گروههای شهرک نشین صهیونیست به منظور یهودی کردن شهر اشغالی بیت المقدس و تخلیه ساکنان اصلی و فلسطینی آن، همچنان به ساخت شهرک های صهیونیست نشین دراین شهر ادامه می دهند.
درهمین حال، جنبش صهیونیستی "اومینا" به تازگی اقدام به ساخت 130 واحد مسکونی در شهر بیت المقدس اشغالی کرده است.
"خلیل التفکجی" رئیس اداره نقشه برداری بیت الشرق درشهربیت المقدس در این زمینه گفت : رژیم اسرائیل همچنان به ساخت واحدهای مسکونی ادامه می دهد و ازسال 1992میلادی تا کنون 39 هزار واحد مسکونی در کرانه باختری رود اردن احداث کرده است.
خلیل التفکجی خاطرنشان کرد: تاکید رژیم صهیونیستی برساخت شهرک ها در کرانه باختری نشان می دهد که این رژیم مسئله صلح و تاسیس کشورمستقل فلسطینی را نادیده گرفته و زیر پا می گذارد.
"نهاد غوشه" نویسنده و تحلیلگر فلسطینی نیز با اشاره به اینکه بیش از 400 هزار شهرک نشین صهیونیست در بیش از 160شهرک نامشروع و غیرقانونی در کرانه باختری رود اردن زندگی می کنند تصریح کرد: ازدیدگاه مردم فلسطین و قوانین بین المللی،عملیات شهرک سازی رژیم صهیونیستی، غیرقانونی است.
سازمان عفو بین الملل 14 خرداد در گزارشی با محکوم کردن سیاستهای شهرک سازی رژیم صهیونیستی اعلام کرد: اسرائیل فلسطینی ها را در حالتی بی سابقه از فقر و ناامیدی و سرخوردگی طی 40 سال اشغالگری قرار داده است و در عین حال نتوانسته است امنیت خود را تضمین کند.
عفو بین الملل با اعتراف به آنچه نگرانی های امنیتی مشروع رژیم صهیونیستی قلمداد کرده، ابراز عقیده کرد : اسرائیل نمی تواند ساخت دیوار حائل را در کرانه باختری توجیه کند.
این سازمان که مقر آن در لندن است، سیاستهای شهرک سازی رژیم صهیونیستی را محکوم کرد.
فرانسه به عنوان یکی از حامیان رژیم صهیونیستی، سیاست شهرک سازی این رژیم را محکوم کرده است.


نظر شما